Welke hond is de gelukkige?

De hond die:
• 8 maanden of ouder is
• goed is ingeent
(cocktail-enting)
• sociaal is naar andere honden en mensen.
• niet loops is.

Bij loopsheid kan zij in overleg 5 tot 6 weken niet mee met de wandeling. OH MY DOG laat haar indien mogelijk individueel in de buurt uit.

Aandacht voor de individuele hond

Voordat de honden met hun eerste uitlaatbeurt meegaan, volgt er eerst een intakegesprek. Belangrijk is dat er een klik is tussen de uitlater en hond en eigenaar. Voor veel mensen is hun hond hen even dierbaar als een kind en die geef je natuurlijk niet aan de eerste de beste mee! Tijdens de intake wordt er kennisgemaakt met de hond en wordt bepaald in welke groep hij/zij het beste past. Ook kunnen we zaken als karaktereigenschappen, gezondheid en gedrag van uw hond bespreken. In dit gesprek nemen we ook de algemene voorwaarden, het sleutelcontract en de uitlaatovereenkomst door.

OH MY DOG hecht veel waarde aan flexibiliteit en is altijd bereid met de klant mee te denken.

Andere zaken die wij erg belangrijk vinden:
• Veiligheid van uw hond staat voorop
• De basistraining van uw hond wordt zo veel mogelijk versterkt; er wordt geoefend met o.a. zitten, het tegengaan van springen, geduld bij het ophalen en in- en uitstappen van de bus, terugroepen van de hond.

referenties

“Sinds onze hond Hutspot wordt uitgelaten door OH MY DOG is hij makkelijker in de omgang geworden naar andere mensen en naar honden toe. Hutspot krijgt niet alleen meer beweging, maar is ook een blijere hond geworden! “

Martine & Floris

Lees meer referenties