Evenementen

2012

FEBRUARI

Tijdens de Maand van de Gebitscontrole hebben veel dierenartsen speciale acties, zoals gratis gebitscontroles en kortingen op behandelingen.

MAART

Zaterdag 10 maart organiseert Canicross Nederland het Ropa Benefit Beach Canicross evenement in Ijmuiden.

APRIL

What’s in a name? Op 9 april, tweede paasdaag, wordt het OH MY DOG FESTIVAL gehouden in Bunnik. Het leukste festival voor hond en baas! En ook al organiseren wij het niet zelf, met zo’n naam kan het alleen maar een groot succes worden! Je kunt o.a. meedoen aan een fotowedstrijd, Dog Agility of DOGS GOT TALENT!

MEI

Precies 1 jaar geleden was hij in de HMH te zien. Op 21 mei van dit jaar houdt Cesar -the Dog Whisperer- Millan zijn show in het rotterdamse Ahoy. And remember to stay calm and assertive ; )

Voorjaar 2012 is het Woefstok festival in Zwolle. Briljante naam! De precieze datum en activiteiten zijn nog onbekend, maar je kunt ze volgen via hun facebook pagina. De opbrengsten van het festival gaan naar Stichting Hulphond.

2011

 

NOVEMBER

– 26, 27 november 2011 –

Amsterdam Winner Show. De grootste en oudste hondententoonstelling van Nederland. OH MY DOG indeed…….
OKTOBER

– 2 oktober 2011 –

Dutch Puppy organiseert voor de derde keer een strandloop voor het goede doel. Tijdens deze Dogwalk willen ze een record vestigen door met zoveel mogelijk mensen “I LOVE DOGS” op het strand te spellen.

SEPTEMBER

– 24,25 september 2011 –

Uw beste vriend in een hip nieuw jasje steken voor de herfst? DOGS DEPARTMENT heeft op 24 en 25 september een sample sale met 20% korting!!

Ga naar site

AUGUSTUS

– 26, 27, 28 augustus 2011-

Honden Wandel-3-Daagse

Honden Sport Vereniging Tiel organiseert jaarlijks tijdens het laatste weekeinde van augustus dit evenement voor baas en hond. Iedereen mag meedoen.Iedereen die één of meerdere honden heeft, groot of klein, kan aan dit evenement deelnemen samen met familie, vrienden, buren en kennissen. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden; ongeveer 2,5 km, 5 km of 10 km. De routes zullen in Tiel en omgeving worden uitgezet.

JUNI

– Hele maand –

Tijdens Juni Chipmaand worden er acties georganiseerd en kun je vaak voordeliger laten chippen.
Kijk op de website van Chip je Dier welke acties er bij jou in de buurt gehouden worden.

MEI

– 7, 8 mei 2011 –

Cesar Millan van The Dog Whisperer, geeft op 7 en 8 mei een geweldige voorstelling in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Cesar Millan is een Mexicaans-Amerikaans hondenpsycholoog. Hij is vooral bekend vanwege zijn programma op National Geographic Channel: The Dog Whisperer en zijn boek: Cesar’s Way: The Natural, Everyday Guide to Understanding and Correcting Common Dog Problems.

Ga naar site HMH

– 15 mei 2011

Canicross Nederland organiseert een canicross wedstrijd op 15 mei in Amsterdam.

Ga naar site Canicross Nederland

HELE JAAR

Het Sophia SnuffelCollege, een project van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren, leert kinderen hoe ze veilig met honden omgaan. Zo’n 100 vrijwilligers uit heel Nederland bezoeken daarvoor met speciaal geteste honden de laagste groepen van de basisschool. Zij leren kinderen in drie lessen de lichaamstaal van honden begrijpen. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af. Bovendien draagt het Sophia SnuffelCollege bij aan meer begrip en respect voor honden en andere dieren. Kijk voor meer informatie op www.sophiasnuffelcollege.nl.

 

Dog Café

Als er zelfs een striptekening over een hond op de muur van café Het Dolhuys geschilderd is, dan weet je het wel; honden zijn hier welkom! Geniet van de biologische soep, de huisgemaakte taart, het vriendelijke personeel en het bijzondere interieur. De mooie lichtval bij elk seizoen, het getik van de regen op de serre, de mooie herfstkleuren in het park. En na afloop lekker buiten stoeien op de Schotersignel. Wat willen hond en baas nog meer?

Ga naar site

Rapa Nui

Bij Rapa Nui in Zandvoort fluistert de wind je zachte woordjes toe: “Luier lekker. Luister naar fijne muziek. Neem een drankje. Kijk naar de surfboys (and girls!!). Eet iets prettigs. Beoefen yoga. Neem je hond mee aan de lijn en relax. Kijk naar de horizon. Wees je ervan bewust dat dit moment een mooie herinnering wordt. Zo eentje waar je heimwee van krijgt.”

Ga naar site

Café Loetje

Bij Café Loetje kun je terecht voor de lekkerste biefstuk van Amsterdam en er is zelfs op de site een hommage te vinden aan alle honden die Café Loetje in de laatste 30 jaar heeft gekend. Honden zijn toegestaan, mits ze een stukje van je biefstuk krijgen!

Ga naar site

Ga naar de honden van café Loetje