Brack

Dit is Brack

Hij is 3,5 jaar

Hij is een labrador retriever in hart en nieren. Vooral wat betreft zijn toewijding aan voedsel.

Zijn hobby’s zijn: de vloer van de keuken schoonmaken, knuffelen, zwemmen, van de glijbaan af, eenden het water in jagen, mensen die voor hem zingen, lomp spelen met andere mannetjes, tussen zijn teentjes geaaid worden, anderhonds ballen afpakken.

Niet leuk; veertjes van de bank die in zijn neus prikken, terug in de auto na een wandeling, als hij merkt dat hij niet in het middelpunt van de belangstelling staat.

Speciale vermelding: het moet gezegd worden dat alle andere honden meedoen aan “So you think you can Brack”

Ira


Dit is Ira

Zij is 4 jaar

Zij is een boxer (maar in haar hart is ze Italiaanse)

Haar hobby’s zijn: aandacht, knuffelen, geaaid worden en nog meer aandacht. En aan de foto te zien, vindt ze bij ons logeren ook niet onplezierig. Aaaai, il dolce far niente!

Niet leuk: katten. En om de een of andere reden kan ze haar 2 buur golden retrievers niet uitstaan. Misschien is ze als echte Italiaanse jaloers op hun blonde manen;)

Nikki


Dit is Nikki

Zij is 2 jaar

Zij is een Friese Stabij

Haar hobby’s zijn: in het wilde weg blaffen, koekjes en mensen/honden uitdagen tot haar favo spelletje: rond de boom rennen

Niet leuk: als mensen/honden niet om de boom willen rennen. Wat dan meestal toch resulteert in haar andere hobby. Je raadt het al: blaffen : )

Vita

Dit is Vita

Zij is bijna 1 jaar

Zij is een mix van hazenwind en labrador en wat onbekende spaanse invloeden

Haar hobby’s zijn achter meeuwen aanrennen, op speelgoed kauwen, in het water springen, zwanen en ganzen laten schrikken

Niet leuk: muziek van Celine Dion in de auto

 

Griggs

Dit is Griggs

Hij is 2 jaar

Hij is een Duck Troller Retriever

Zijn hobby is: BAL! BAL! BAL BAL! BAL

Niet leuk: het commando ‘zit’ horen als de grond vies is