REFERENTIES

‘SUPER enthousiaste, leuke en betrouwbare uitlaatservice!!!! Iemand die echt van haar passie haar beroep heeft gemaakt en dat merk je! Op de website van OH MY DOG worden leuke filmpjes van jouw hond gezet als die door Carolina is uitgelaten : )’

Alice, baasje Budha

________________________________________________________________________________________________________________

Onze Jip gaat vanaf toen hij ruim 4 maanden oud was met Carolina mee. Ze past haar wandeling aan op “puppyniveau”. In plaats van 1 lange wandeling mocht Jip 2x wat korter mee. Hij is gek op haar en Carolina oefent ook met hem qua gehoorzaamheid. Wij gaan met een prettig gevoel naar ons werk omdat we weten dat Jip in goede handen is.

Christa

________________________________________________________________________________________________________________

Buddha is zooooooo blij als hij groene busjes ziet… Vast geen toeval dat Carolina in een groen busje rijdt…

Frederique (Buddha Big)

________________________________________________________________________________________________________________

‘Carolina gaat met veel liefde met de honden om! Dirk staat altijd kwispelend op haar te wachten!’

Garance

______________________________________________________________________________________________________

‘Half augustus hebben wij onze hond Vita uit Spanje geadopteerd. Wij hadden in eerste instantie een dagopvang vlakbij ons werk geregeld. Echter door ziekte en verminderde weerstand van onze hond bleek dit niet mogelijk. Via via zijn wij aan het adres van Carolina van ‘OH MY DOG’ gekomen. Met Carolina hebben wij toen een oriënterend gesprek gehad en zij bood aan voor onze hond te zorgen op de dagen dat mijn man en ik werken.

Er was meteen een klik tussen Carolina en onze hond Vita! Ook wij zijn erg blij met de komst van Carolina. Ze is erg aardig, netjes (onze hond ligt altijd weer afgedroogd in haar bench) en erg betrokken. We communiceren meestal met briefjes of per telefoon. Carolina laat ons altijd eventuele bijzonderheden over onze hond weten, van eventueel opgelopen wondje tot vooruitgang in het luisteren naar commando’s. Dat is zeker prettig om te horen! Wat betreft de vakanties van Carolina, deze weet ik ruim van te voren. Ik kan dan zelf naar een oplossing kijken of aan Carolina vragen of Vita met een vervangster mee kan. Ja, we hebben erg geboft met Carolina. Ze is een echte hondenliefhebber!
Mariëtte

____________________________________________________________________________________________________

Sinds onze hond Hutspot wordt uitgelaten door OH MY DOG is hij makkelijker in de omgang geworden naar andere mensen en naar honden toe. Hutspot krijgt niet alleen meer beweging, maar is ook een blijere hond geworden! Hij staat altijd te popelen om opgehaald te worden.

Martine & Floris

_____________________________________________________________________________________________________

‘Nikki is gek op Carolina en altijd heel blij als ze weer met haar mee mag!’

Deborah

Stuur uw referentie naar info@ohmydogwalks.nl